We are below sea level

You Are Viewing

A Blog Post

Nieuwe website ForYou

ForYou streeft ernaar om voor vrouwen in het Nederlandse taalgebied de belangrijkste leverancier van betrouwbare, relevante informatie te zijn voor het vervullen van wensen en het aanreiken van (lokale) oplossingen op het gebied van beauty, health en lifestyle.

Informatie komt van alle kanten op vrouwen af. Via tv, radio, krant, tijdschriften, folders, internet en social media. Hoe kan hieruit relevante en betrouwbare informatie gefilterd worden dat tegemoet komt aan bestaande behoeften van vrouwen? En waar kunnen deze behoeften dan in de lokale omgeving worden gerealiseerd? Dit zijn vragen die veel tijd en energie vergen om te beantwoorden. 

Naast haar magazines biedt ForYou voor bovenstaande nu ook een platform op een totaal vernieuwde website, een waarin de nieuwe, door Below Sea Level ontworpen huisstijl uitstekend tot uitdrukking komt.

ForYou Magazine Website